Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της Πανικαριακής

Η Πανικαριακή Αδελφότητα Αθηνών προσκαλεί τα μέλη της στη Γενική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση την Κυριακή 10 Μαϊου 2015 και ώρα 12 μ.μ. στα γραφεία της Κάνιγγος 23, Αθήνα.

Θα γίνει απολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ., θα εκλεγεί Εφορευτική Επιτροπή για τη διενέργεια εκλογών για ανάδειξη νέου Δ.Σ., που θα γίνουν την Κυριακή 17 Μαϊου 2015 από τις 8 π.μ. έως 8 μ.μ. στον ίδιο χώρο.

Παράκληση να είστε όλοι παρόντες για να αποφευχθεί αναβολή & πρόσθετες ταλαιπωρίες. Φροντίστε να είστε οικονομικώς εντάξει, τουλάχιστον τα δύο τελευταία χρόνια. Η μαζικοποίηση της Πανικαριακής είναι θέμα τιμής και μέγα όφελος για όλη την Ικαρία και τους Ικαριώτες, μη το ξεχνάτε!

πανικαριακή

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit

Για το σύλλογο

Σκοπός της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών είναι η φροντίδα για την πνευματική και ηθική εξύψωση των μελών της και της Ικαριακής παροικίας της Αθήνας, του Πειραιά και των περιχώρων τους, η σύσφιξη των σχέσεων των μελών μεταξύ τους και με τους κατοικούντες στην Ικαρία, η υλική και ηθική συμπαράσταση σε κοινωφελή και πολιτιστικά έργα στην Ικαρία, η συγκρότηση θεατρικών, χορευτικών, μουσικών συγκροτημάτων, η έκδοση βιβλίων και περιοδικών σχετικών με την Ικαρία και τον πολιτισμό της... Περισσότερα για το σύλλογο →