Μουσικοχορευτική παράσταση «ΙΚΑΡΙΑ το νησί των θεών»

Ο Πανικάριος Σύλλογος «Άρτεμις Ταυροπόλος», το Σάββατο 30 Μαΐου και την Κυριακή 31 Μαΐου 2015, και ώρα 20:00, παρουσιάζει τη θεατρική- μουσικοχορευτική παράσταση «ΙΚΑΡΙΑ το νησί των θεών» στο θέατρο Κιβωτός Πειραιώς 115, στο Γκάζι.

tavropolos

Ικαρία το νησί των Θεών – Αφίσα

Η κοινωνική ζωή των Ικαριωτών, η μουσική και τα τραγούδια τους, η ιστορία, τα ήθη και έθιμα τους, μέσα από ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο από το σήμερα μέχρι και την πτώση του πρώτου αεροπόρου της μυθολογίας, του Ίκαρου.

https://www.youtube.com/watch?v=41rjla8mFNM

Την παράσταση συνοδεύουν μουσικά ο Νίκος Φάκαρος στο βιολί, ο Ηλίας Μαυρίκης στο λαούτο, η Ρίτσα Ποζιού στο τραγούδι και μαζί τους οι «Χοροσταλίτες» (Βασίλης Μεσσαριτάκης τσαμπούνα, Φάνης Φωτόπουλος κρουστά και μπούζουκι, Δήμητρα Καχριμανίδη λαούτο και τραγούδι, Σταυρούλα Κούκουνα σαντούρι και Τάσος Γουσέτης βιολί).

Ο Τάσος Αντωνίου και η Ελένη Τζιάκα στο ρόλο των Θεών Διόνυσος και Άρτεμις αντίστοιχα, 50 χορευτές και 15 ηθοποιοί, όλοι επί σκηνής σε ένα μοναδικό πέταγμα ψυχής και σώματος.

Μουσικά και θεατρικά δρώμενα, κωμικές ιστορίες και χορευτικά μοτίβα πλεγμένα σε μια παραδοσιακή παράσταση αφιερωμένη στην Ικαρία. Κείμενα και σενάριο Αναστασία Δεμερτζή, σκηνοθεσία Βασίλης Μεσσαριτάκης και Τάσος Αντωνίου, καλλιτεχνική επιμέλεια Βασίλης Μεσσαριτάκης.

Θα αποτελούσε ιδιαίτερη τιμή και ευχαρίστηση για εμάς, εάν δίνατε το παρών στην στην προσπάθεια του συλλόγου να προβάλει τα ήθη και έθιμα της Ικαρίας.

Πληροφορίες κρατήσεων:

Τηλ.: 6974094843

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit