Σύλλογος Ικαρίων Επιστημόνων. Εκλογές στις 7 Ιουνίου

3555068602_e108608f79_mΕνημερώνουμε τους φίλους Μέλη του ΣΙΕΠ οτι την Κυριακή 7 Ιουνίου το μεσημέρι στις 12 θα γίνει η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας με Απολογισμό του Έργου του ΔΣ και Εκλογές για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Διαβάστε την αναλυτική ανακοίνωση . Σας περιμένουμε:

 

 

 

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΚΑΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ – ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ – ΕΚΛΟΓΕΣ

Αγαπητά Μέλη και Φίλοι του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων, 

το Δ.Σ του Συλλόγου σας ενημερώνει ότι, την Κυριακή 07 Ιουνίου, 12:00 π.μ, στο Συνεδριακό Κέντρο Νέας Ιωνίας, οδός Πατριάρχου Ιωακέιμ 4, πλησίον ηλεκτρικού σταθμού ΗΣΑΠ στάση Νέα Ιωνία και με χώρο ελεύθερης στάθμευσης αυτοκινήτων (επισυνάπτεται σχετικός χάρτης), θα πραγματοποιηθεί η Γενική ΣυνέλευσηΑπολογισμός του απερχόμενου Δ.Σ. και θα ακολουθήσουν Εκλογές για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ.

Ο Απολογισμός θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις και εισηγήσεις για τα παρακάτω θέματα: Πεπραγμένα-Οικονομικός Aπολογισμός Συλλόγου, Σχέδιο Χωροταξικής και Οικιστικής Ανάπτυξης Ανοιχτών Πόλων (ΣΧΟΑΑΠ), Διαχείριση Aποριμμάτων, ikarianet.gr, Αξιοποίηση Ιαματικών Πηγών.

Το Δ.Σ. προσκαλεί όλα τα μέλη του αλλά και όλους όσους θέλουν να γίνουν μέλη1, να συμμετέχουν τόσο στην ψηφοφορία όσο και στην αποτίμηση και στον προγραμματισμό των νέων δράσεων του Συλλόγου (η εγγραφή τους στο Σύλλογο μπορεί να γίνει την ίδια μέρα).

Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την Ελεγκτική Επιτροπή, παρακαλούνται να επικοινωνήσουν εγκαίρως είτε με την Πρόεδρο του Συλλόγου Μαρίνα Μουλά στο τηλέφωνο 6944530301, είτε με τη Γενική Γραμματέα Κυρλαγκίτση Ισιδώρα στο τηλέφωνο 6946500471.

Επειδή όμως κάθε Ικαριώτικη συνάθροιση είναι μια ευκαιρία για να στηθεί ένα μικρό ζεύκι, σας ενημερώνουμε ότι μετά τις εκλογές, θα απολαύσετε σπιτικούς μεζέδες, εδέσματα και καριώτικο κρασί με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής (όλα από τα χεράκια των Μελών του Συλλόγου μας).

Παρακαλούμε για την έγκαιρη προσέλευσή σας!!!!

Καλή αντάμωση,

το Δ.Σ του Συλλόγου Ικάριων Επιστημόνων.

1 Μέλη του Συλλόγου μπορούν να γίνουν όλοι οι Ικάριοι επιστήμονες που έχουν δίπλωμα ανωτάτης σχολής εσωτερικού ή εξωτερικού και ένας από τους γονείς του κατάγεται από την Ικαρία. Το δικαίωμα εγγραφής ορίζεται στα 20€ και η συνδρομή του ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια.

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit

Για το σύλλογο

Σύλλογος Ικάριων Επιστημόνων (Σ.Ι.ΕΠ) σιεπ-logoΟ Σύλλογος Ικάριων Επιστημόνων (Σ.Ι.ΕΠ) ιδρύθηκε στις 25 Μαίου του 1985 και έχει τους παρακάτω σκοπούς ως αποστολή: Τη σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των Ικάριων Επιστημόνων, μέσα από εκδηλώσεις επιστημονικού, μορφωτικού και κοινωνικού περιεχομένου. Την παραπέρα πολιτιστική ανάπτυξη και προβολή της Ικαρίας που είναι ο τόπος καταγωγής των μελών του Συλλόγου, με την διοργάνωση διαφόρων εκδηλώσεων του πνεύματος, της επιστήμης και της τέχνης. Τη μελέτη και προβολή των ιστορικών και πολιτιστικών στοιχείων, ηθών και παραδόσεων του Ικαριακού Λαού καθώς και την πληροφόρηση του πάνω σε ειδικά θέματα που τον αφορούν με την πραγματοποίηση σεμιναρίων, διαλέξεων, συμποσίων και άλλων εκδηλώσεων. Την ενεργή συμμετοχή του Συλλόγου σε κάθε κίνηση που αποβλέπει στη προστασία της υγείας του Ικαριακού λαού και στην βελτίωση της εκπαίδευσης των νέων του νησιού Την παροχή υπεύθυνων συμβουλών επιστημονικοτεχνικού χαρακτήρα (για θέματα που αφορούν την Ικαρία), στη Τοπική Αυτοδιοίκηση, Νομαρχία Σάμου, αρμόδιους κρατικόυς φορείς, Πανικαριακή αδερφότητα και τοπικούς συλλόγους καθώς και άλλους μαζικούς φορείς και η με κάθε τρόπο συμβολή του Συλλόγου σε συνεργασία με τους παραπάνω φορείς για την προάσπιση των γενικότερων συμφερόντων της Ικαρίας που τελικά θα οδηγούν σε καλύτερη ποιότητα ζωής του καριώτικου λαού. Πρόεδρος: Γιαννίρης Γιάννης Αντιπρόεδρος: Γαγλίας Γιάννης Γενικός Γραμματέας: Καλογρίδη Σοφία Ειδικός Γραμματέας: Μανώλη Ελένη Ταμίας: Βρούλος Γιάννης Βοηθός Ταμία: Αθανασίου Πέτρος Έφορος: Μαυρογιώργη Μαίρη Έφορος: Παπασημάκη Κατερίνα Έφορος: Χερουβής Στέφανος. Στοιχεία Επικοινωνίας ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΚΑΡΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ (Σ.Ι.ΕΠ.) Κάνιγγος 23, 10677 Αθήνα τηλ: fax: 210-3825864 email: epikarioi@ikarianet.gr