Ταξίδι γνωριμίας δημοσιογράφων και τουριστικών πρακτόρων

Ταξίδι γνωριμίας 10 Δημοσιογράφων και Τουριστικών Πρακτόρων από την Ελλάδα και το Εξωτερικό στην Ικαρία και τους Φούρνους

Την Παρασκευή 5 Ιουνίου, δέκα δημοσιογράφοι και τουριστικοί πράκτορες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στην άκρη του Β. Αιγαίου και να επισκεφτούν τα μαγευτικά νησιά της Ικαρίας και των Φούρνων Κορσεών.

Το ταξίδι θα έχει διάρκεια πέντε ημερών, από την Παρασκευή 05/06/2015 έως και την Τρίτη 09/06/2015 και θα περιλαμβάνει την προβολή των σημαντικότερων προορισμών και αξιοθέατων των νησιών καθώς και δραστηριότητες που θα φέρουν τους συμμετέχοντες σε επαφή με την φύση και τον καθημερινό τρόπο ζωής των κατοίκων.

Το συγκεκριμένο ταξίδι είναι ειδικά σχεδιασμένο για να χαρούν οι συμμετέχοντες τις ομορφιές των νησιών και να ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία που θα τους δώσει την ευκαιρία να ανακαλύψουν εναλλακτικές μορφές τουρισμού, να επισκεφθούν τους πιο σημαντικούς προορισμούς και αξιοθέατα των νησιών ώστε να καθιερώσουν τα συγκεκριμένα νησιά ως την ιδανική επιλογή για τις διακοπές τους.

Ως αποτέλεσμα της συγκεκριμένης δράσης θα είναι η μέγιστη προσέλκυση τουριστών στα νησιά, από νέες αγορές, καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, μέσα από τα άρθρα και τα αφιερώματα που θα δημοσιεύσουν στα μέσα στα οποία εργάζονται οι συμμετέχοντες του ταξιδιού στα οποία θα περιγράφουν την βιωματική εμπειρία που έζησαν κατά την διάρκεια του ταξιδιού, καθώς και μέσα από την σύναψη συνεργασιών με τοπικούς επιχειρηματίες τουρισμού προκειμένου να διευρύνουν επιτυχώς τις δραστηριότητές τους στην περιοχή.

Το συγκεκριμένο ταξίδι πραγματοποιείται στα πλαίσια του έργου «ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΙΚΑΡΙΑ – ΦΟΥΡΝΟΙ», το οποίο εντάσσεται στο Ε.Π. «Κρήτης και Νήσων Αιγαίου 2007–2013» (σχετικές δημοσιεύσεις: παρουσίαση του έργου στην ικαρία, παρουσίαση του έργου στους Φούρνους).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην κ. Μεσημέρη Φαίη στο τηλέφωνο 2410-554045, mesimeri@bee.gr.

touristiki-provoli-ikaria

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit