Εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Φίλιππο Μαυρογιώργη

Τη Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016, και ώρα 7 μ.μ. στην αίθουσα της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών, Γενναδίου 8 και Ακαδημίας (7ος όροφος), θα γίνει εκδήλωση τιμής και μνήμης για το Φίλιππο Μαυρογιώργη.

Εισήγηση και συντονισμός: Ο Αλέκος Πούλος, μέλος της Ε.Ε.Λ., ποιητής – συγγραφέας.
Χαιρετίζουν: Ο Κώστας Καρούσος, Πρόεδρος της Ε.Ε.Λ., ο Δημήτρης Θέμελης, ομότ. καθηγ. Μουσικολογίας στο Αριστοτέλειο Παν. Θεσ/νίκης και ο Λευτέρης Κουτούφαρης, πρόεδρος Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών.

Απαγγέλουν οι Ηθοποιοί Γιάννης Μαντάς και Μαρία Φράγκου.
Θα τραγουδήσει η υψίφωνος Ζαφειρώ Χατζηφωτίου, Καθηγήτρια Μονωδίας & Ανώτερων Θεωρητικών μουσικής σε μουσική Δημήτρη Θέμελη.
Συμμετέχει: Ο Στέφανος Γεωργιάδης, Μουσικοσυνθέτης.
Πιάνο: Ο Δημήτρης Περρής, Διπλωματούχος εθνικού ωδείου.

Διοργάνωση: Eταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit

Για το σύλλογο

Σκοπός της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών είναι η φροντίδα για την πνευματική και ηθική εξύψωση των μελών της και της Ικαριακής παροικίας της Αθήνας, του Πειραιά και των περιχώρων τους, η σύσφιξη των σχέσεων των μελών μεταξύ τους και με τους κατοικούντες στην Ικαρία, η υλική και ηθική συμπαράσταση σε κοινωφελή και πολιτιστικά έργα στην Ικαρία, η συγκρότηση θεατρικών, χορευτικών, μουσικών συγκροτημάτων, η έκδοση βιβλίων και περιοδικών σχετικών με την Ικαρία και τον πολιτισμό της... Περισσότερα για το σύλλογο →