«Ικάρια Ελευθέρια» στην Αθήνα

«Ικάρια Ελευθέρια» στην Αθήνα

Το Δ.Σ. της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών προσκαλεί τα Μέλη της, όλους τους Ικαρίους της Αττικής και τους φίλους τους την ΚΥΡΙΑΚΗ 26 ΙΟΥΝΗ 2016 και ώρα 12:00 στο κέντρο «ΧΡΥΣΟ ΒΑΡΕΛΙ» στη Φυλή (Χασιά, το πρώτο κέντρο αριστερά πάνω στο δρόμο), για να τιμήσουμε όλοι μαζί όπως κάθε χρόνο την 104 επέτειο της Ικαριακής επανάστασης του 1912. Να αποτίσουμε φόρο τιμής στον αθάνατο ήρωα Γεώργιο Σπανό και στους ηρωικούς εμπνευστές, πρωτεργάτες και μαχητές της απελευθερωτικής επανάστασης. Η συμμετοχή μας στη μεγάλη αυτή ιστορική μέρα της Ικαρίας, θα δώσει σε όλους μας δύναμη, θάρρος και ελπίδες, κυρίως στους νέους μας και θα αποδείξει ότι ο Ικαριακός λαός, δεν ξεχνά τους προγόνους του και το αθάνατο έργο τους.
Σας περιμένουμε
το Δ.Σ.

Υ.Γ. Η εκδήλωση είναι μόνον εορταστική κι ενταγμένη στις εορταστικές εκδηλώσεις που γίνονται στην Ικαρία τον Ιούλιο με τίτλο «Ικάρια Ελευθέρια». Για φαγητό υπόθεση ατομική. Για πληροφορίες απευθυνθείτε στο 2102618585. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί και θα διανεμηθεί στα Μέλη μας το νέο τεύχος (112ο) των «Ικαριακών».

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit

Για το σύλλογο

Σκοπός της Πανικαριακής Αδελφότητας Αθηνών είναι η φροντίδα για την πνευματική και ηθική εξύψωση των μελών της και της Ικαριακής παροικίας της Αθήνας, του Πειραιά και των περιχώρων τους, η σύσφιξη των σχέσεων των μελών μεταξύ τους και με τους κατοικούντες στην Ικαρία, η υλική και ηθική συμπαράσταση σε κοινωφελή και πολιτιστικά έργα στην Ικαρία, η συγκρότηση θεατρικών, χορευτικών, μουσικών συγκροτημάτων, η έκδοση βιβλίων και περιοδικών σχετικών με την Ικαρία και τον πολιτισμό της... Περισσότερα για το σύλλογο →