Συναυλία του Ικαριώτη καλλιτέχνη Κ. Γάκη

Τα ΙΚΑΡΙΑΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΙΚΑΡΙΑΣ, σας ενημερώνουν και σας προτείνουν να τιμήσουμε με την παρουσία μας τον διακεκριμένο καλλιτέχνη ΚΩΣΤΑ ΓΑΚΗ στην συναυλία στήριξης του θεάτρου “ΑΛΦΑ’, που δίνει αυτό το Σάββατο στις 7 μ.μ.
Ας προσπαθήσουμε να είμαστε όλοι εκεί.

κωστας γάκης θεατρο αλφα τραγουδια συναυλια

Κώστας Γάκης live

“ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΡΙΖΑΣ”

Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 19.00

Ο Κώστας Γάκης έχοντας στο πλάι του δυο εξαιρετικούς μουσικούς την Ξανθούλα Ντακοβάνου και το Στέφανο Φίλο μοιράζεται για πρώτη φορά τραγούδια που έχει γράψει πάνω σε παραδοσιακά ελληνικά και μεσογειακά ηχοχρώματα.

Τα τραγούδια κουβαλούν μνήμες και ιστορίες. Πριν από κάθε τραγούδι μια μικρή ιστορία μας εισαγάγει απαλά σε αυτό που πρόκειται να ακουστεί σε λίγο από φωνές και όργανα. Έτσι εκτός από τραγούδια σε στίχους του ίδιου του συνθέτη θα ακούσουμε στη συναυλία αυτή ιστορίες και μελοποιημένα ποιήματα της Σαπφούς, του Σοφοκλή, του Τούρκου δερβίση Γιουνούς Εμρέ, ενός ανωνύμου Κύπριου ποιητή του μεσαίωνα, του Ναπολέοντος Λαπαθιώτη, του Νίκου Καββαδία, του Ναζίμ Χικμέτ, του Κων/νου Καβάφη και του Ντίνου Χριστιανόπουλου.

Κώστας Γάκης: φωνή, κιθάρα, λαούτο
Ξανθούλα Ντακοβάνου: φωνή, κρουστά,
Στέφανος Φίλος: φωνή, βιολί

Σάββατο 29.10.2016
Ώρα έναρξης: 19.00
Γενική είσοδος: 10 ευρώ

Θέατρο ΑΛΦΑ – Ιδέα
Πατησίων 37, Πολυτεχνείο
Τηλ.: (210) 5221444, 5238742

Share Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Email this to someoneDigg thisShare on Reddit

Για το σύλλογο

Το Φεστιβάλ Ικαρίας είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, καταστατικά ταγμένη στην υπηρεσία του Πολιτισμού γενικότερα και του πολιτισμού της Ικαρίας ειδικότερα. Τα τελευταία χρόνια, το Φεστιβάλ Ικαρίας διοργάνωσε σειρά επιτυχημένων πολιτιστικών εκδηλώσεων, τόσο στην Ικαρία, όσο και στην Αθήνα.   Περισσότερα για το σύλλογο →